Headlines News :
Home » , » Fida diSerang Kekasih Orang

Fida diSerang Kekasih Orang

Written By Zul Fikri on Sunday, December 2, 2012 | 5:57 PMENTAH mengapa seperti malang hadir bertimpa-timpa pelakon drama Runtun Qalbu ini apabila cinta yang mahu dibinanya sering terkandas di tengah jalan. Belum pun lara Fida Ibrahim terubat dek kasih tidak kesampaian dengan pelawak Mamat Sepah, hubungannya yang baru terjalin dengan pelakon Zalif Sidek turut berdepan cabaran.
Jelas Fida yang mula rapat dengan pelakon filem Papa I Love You sejak sebulan lalu itu, hidupnya kini terganggu apabila seorang wanita menghalang daripada dia meneruskan hubungan rapat dengan Zalif.
"Saya tiada masalah apabila Zalif cakap dia mahu berkawan dan kenal saya dengan lebih rapat kerana saya mahu beri peluang kepada sesiapa sahaja selepas tiada hubungan dengan sesiapa.
"Tetapi sejak cerita tentang hubungan kami tersebar, hidup saya tidak tenteram apabila dia yang mendakwa sebagai teman wanita Zalif mula mengganggu hidup saya.
"Tidak cukup dengan SMS (khidmat pesanan ringkas), dia menelefon saya dan menghambur kata-kata kesat agar menjauhkan diri daripada Zalif.
"Saya jadi takut dan sebab itu juga saya tidak membalas BBM (mesej BlackBerry) yang Zalif hantar kerana tidak mahu masalah ini terus menjadi besar," katanya kepada Sensasi Bintang.
Bagaimanapun jelas Fida yang trauma dengan masalah itu, dia menanggap hubungannya dengan Zalif kini sekadar seperti kawan biasa kerana tidak mahu bermusuhan dengan sesiapa.
Dalam perkembangan sama, pelakon kelahiran Kuala Lumpur itu terpaksa mengehadkan tawaran berlakon kerana mahu menumpukan perhatian kepada bidang nyanyian setelah lagu Apa Kono Eh Jang yang diberi nafas baharu olehnya bersama Datuk AC Mizal mendapat sambutan ramai.
Share this post :
 
Support : 8Share lah! | ChurpChurp | Gush Ad lah!!
Copyright © 2014. Echo News Portal - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger