Headlines News :
Home » » jom main pasir!!!!!!

jom main pasir!!!!!!

Written By Zul Fikri on Wednesday, March 31, 2010 | 3:00 AM

assalamualaikum dan salam sejahtera...

actually aku xdak idea nk wat entry pe kali ne...da kering pale otak aku ne...entry kli ne memang2 dan betul2 x menarik sgt pn...emmm...aku nk ajak korg men pasir..da lme x men pasir..rindu aku kt pasir2 2...emm..pale aku ngah btul2 xdak idea ne..da la serabut ngan final report lg...lg la aku xdak idea...xpe lah..kt sni aku just bagi krunk usha je seni2 pasir yg aku da blajaq...tp x reti pn nk wat...haha..k2..jom usha kit..x kit, bnyak pn xpe...

nyam2....

aku xtaw....

natang pe la ne..ish2

pirate of cariban....

ne la bruang pasir...spesis bru

mahligai cintaku...only makcik dan pakcik taw!!

mende la dorg duk buat 2..x pham aku..

alam ocean atas pasir....

kepala je...

hpon sony 2..jng men2..
Share this post :

+ comments + 42 comments

March 31, 2010 at 3:37 AM

menarik
bentuk bra xde???
erk888

March 31, 2010 at 3:44 AM

paling sempoi yg bentuk istana tu..
perh.. mesti lame nak siapkan

March 31, 2010 at 4:00 AM

gila hebat....
^___^

March 31, 2010 at 6:53 AM

sebagai manusia yang agak kurang berseni, saya boleh katakan seni pasir d atas sangatlah WOW!

HAHA! apasal aku skema gila ni??
HISS!!!

March 31, 2010 at 8:34 AM

soo menarik..
:)

March 31, 2010 at 8:59 AM

wah cantiknya... angah terpegun lak tengok.. mmm apa2 i dah add u

March 31, 2010 at 11:24 AM

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

warrggghhhh dulu kecik2 aku tak di baginya main pasir.... kena marah

but cantik -cantik sekali... ini pun kerja seni gak namanya...

March 31, 2010 at 2:33 PM

waahahah cuteee seyy:)

March 31, 2010 at 4:46 PM

aku kagum tgk hpon sony 2...
gilos aar....

March 31, 2010 at 5:16 PM

wahhh..
teruje kot tgok..
pasir2 tuh..
huhu..

smart pix..!
best entry..=)

March 31, 2010 at 7:31 PM

wah kreatifnya..cantik2

April 1, 2010 at 1:47 AM

cantik oke!!

April 1, 2010 at 7:37 AM

hehe..aku penah wat dulu..
ceh..mcm pe g..nak jadi bentuk pun..
adoila...haha,,,

dorunk ni berguru dgn aku la..
2 ilmu aku dorunk cilok..hehehehe

April 2, 2010 at 1:16 AM

wah...mcm mana la agaknye nak wat mcm ni yek?
paling maju pun buat istana jek..huhu

April 2, 2010 at 1:50 AM

wah . beshnye !
cm ta caye lak an ?

April 2, 2010 at 1:51 AM

fulamak, kreatif dowh
ngan pasir pun jadi art

April 2, 2010 at 5:48 AM

BANYAK yg kurang stabil..kalo xde letak pape, agak MUSTAHIL..sungguh, aku rasa mesti ada ADDITIVE!!! simen kuning kot..

April 2, 2010 at 3:11 PM

menarik

April 2, 2010 at 6:33 PM

hahahah yg hpon sony tu xbleh blah. xde model yg mahal lagi ke? :P

April 2, 2010 at 6:45 PM

menarik betul. kreatif btol kepala hotak yg buat tu

April 5, 2010 at 9:28 PM

wahhhhh... comel gilerr.. teror la!

April 5, 2010 at 11:19 PM

nak pasir buat jadi makanan banyak2!hoho...

April 6, 2010 at 2:26 PM

cantekkkkkkkkkk sgt!

April 8, 2010 at 12:06 PM

mmg nmpk seni :)

April 9, 2010 at 8:21 PM

sayer suka istana.. selalu jgak main pasir tapi last2 wat ikan duyung jer.. ngeee~

April 9, 2010 at 8:49 PM

cantek3!!
baru terasa lamenye tak gi pantai, maen pasir.

April 9, 2010 at 10:42 PM

kreatif giler

April 10, 2010 at 1:55 PM

menarikkkkkkkkkkk! tak susah ke nak bentukkan pasir2 tuh. hurmm

April 10, 2010 at 3:58 PM

comel2..

blog anda berinformasi..

HAHA

April 12, 2010 at 11:29 AM

cntik+comel..

April 12, 2010 at 10:59 PM

hebat. cmne dorg buat ek? kalau pijak pecah x? mn la tahu if dorg guna teknik special ke hape ke cz boleh buat style condong2 lg kan. mcm keras jek. hesh musykil *.*

April 13, 2010 at 10:24 PM

aku suke ikan josH itu...

nak bergambar dlm mulut ikan 2..:)

April 14, 2010 at 10:34 PM

wau!!!
mcmna kan lepa buat..=)

April 15, 2010 at 9:42 PM

haha mnde hape nih

April 16, 2010 at 4:01 PM

mmg kretip la mereka tu..

April 16, 2010 at 11:00 PM

eerr.pandai dorang ehh. cuba buat satu tgok. haha

April 18, 2010 at 12:31 PM

peh...memang best kalau dpt main pasir ni...malangnya laut kt tempat aku duduk ni...lumpur jer bersepah

April 20, 2010 at 12:40 PM

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhh mmg asyik memandangnya berkali-kali.... layannnnnnn

April 21, 2010 at 11:34 PM

mne ko dpt pic tu?
kt kwasan mne tu??
lawa dorh!

April 25, 2010 at 2:41 AM

smart wohh! =)

April 25, 2010 at 10:53 PM

salam ziarah saje..dahsyat juga kepandaian manusia ni kan?

July 15, 2011 at 6:38 PM

yang lagi mau jual kebun sengon mau bagi info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon bagi yang suka bertani

Post a Comment
 
Support : 8Share lah! | ChurpChurp | Gush Ad lah!!
Copyright © 2014. Echo News Portal - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger