Headlines News :
Home » , , » Kalau korang dah single..macam ni la kan..

Kalau korang dah single..macam ni la kan..

Written By Zul Fikri on Monday, November 26, 2012 | 10:12 PM




1)Kurang kuar duit
~Ye la bila korang single kurang kuar shopping ngn gf/bf korang so kurang kuar duit..tp kalau korang kuar dating guna duit mak bapak korang memang duit korang tak kurang lah sbb duit org lain yg kurang hehehe..bg yg bf plak kurang blanja makan awek dia hehe..kurang duit sbb kurang tgnk wayang..hehe..

2)Kurang tengok wayang
~Ada yg jenis kapel yg suka tgnk wayang so bila dh single kurang lah tgnk wayang..nk ajak kawan tgnk wayang kawan pun kedekut taik hidung masin hehe..kurang tgnk wayang mean kurang dosa sikit hehehe.dosa ke tgnk wayang ngn bf/gf?erm..no komen hehehe....korang pikir lah sendiri

3)Kurang berat badan kot
~ini hanya applicable tuk yg jenis kuar dating je mkn mcm2..mcd lah, secret recipe lah, kefc lah..tp org ckp bila makan depan awek ni mcm makan time kawin..makan sikit je sbb nk jaga image..betul ke hehehehe....entah aku pun tak tahu..

4)Kurang pening kepala
~Kalau korang single korang tak pening kepala sebab korang tak pening bila gaduh2 ngn gf/bf korang..korang tak yah memeningkan kepala korang sbb nk jaga hati sbb cemburu ke ape ke...kapel kalau tak gaduh2 sikit tu memang bukan kapel lah tu..sedangkan lidah lagi tergigit..kerana nila setitik rosak susu sebelanga..sowi peribahasa takde kene mengena hahaha....

5)Kurang SMS dan Call
~Bagi yang kapel korang tahu lah SMS setiap saat..nape aku ckp setiap saat sbb kawan aku camtu hahaha.even kalau boleh tengah berak pun nk sms haha..sms sehari beribu..kaya maxis, celcom hehe..so bila korang single kurang sms ngn call..so kurang lah top up..mcm aku hp aku main campak2 je..hehe..jarang sgt pegang hp.kurang belek2 hp..especially girl okey hehehe..jgn marah..kalau aku pegang hp pun sbb bergaya depan org hahahaha....wut da fish hehe

6)Lebih banyak masa duk umah
~Kalau korang single korang byk masa duk umah sbb tak kuar dating..mcm aku masa bnyk abis blogwalking, tgnk movie2 action ngn movie tangkap lentok..drama jepun ngn korea gak kenkadang..

7)Lebih banyak masa untuk hobi
~Mcm aku hobi aku main badminton so kalau boleh balik keje je aku nak main badminton..takde sape nak halang kan hehehe...ada org hobi mancing....jgn terkejut kalau aku ckp ada org putus kapel sbb hobi sbb kawan aku ada putus sbb badminton..antara awek dan badminton kawan aku mintak pilih..dia pilih badminton hahahahahaha......antara KLCC dan awek yg mana korang pilih..haha ni contoh kes video comolot depan pavilion tu hehe

8)Lebih banyak masa untuk kerja
~Kalau korang single korang lebih bnyk masa tuk kerja..mcm aku sendiri lebih banyak duk opis..even hari minggu pun g opis bowinkk dowh duk umah..

9)Lebih banyak masa tuk kengkawan dan family
~Ye lah kalau single korang bnyk masa spend time ngn kengkawan korang kan..bnyk masa leh abis kan ngn family kita.....kalau kapel kena spend time ngn family si dia plak..eh korang spend time ngn family si dia ke?ermm..hehehehe...

10)Kurang buat dosa!!!
~Yup kalau korang kurang kuar dating kurang lah dosa kan hehe..lg2 kalau yang jenis dating je nk pegang2 tangan, gedik2 ngn gf/bf lg bnyk dosa kan..hehe..so sape ckp kurang dating tu tak bagus..bagus ape hehe...jgn dating..kawin dulu k hehehe..peace

Share this post :
 
Support : 8Share lah! | ChurpChurp | Gush Ad lah!!
Copyright © 2014. Echo News Portal - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger