Headlines News :
Home » , » Cara nak naikkan traffic blog..memang berkesan

Cara nak naikkan traffic blog..memang berkesan

Written By Zul Fikri on Monday, November 26, 2012 | 2:58 PM




1)Copy and paste entry2 org lain pastu jangan sesekali buat buat backlink atau sumber ape kejadah tu...then blogger lain secara tak langsung akan panas dan terus buat entry pasal korang copy and paste..kt situ mesti dorang letak link blog korang punya so traffic akan naik hehehe

2)Kutuk blogger2 otai then buat entry khas siap letak nama penuh, link dan gambar..gerenti akan terus femes..kalau tahan telinga buat lah hehehe...sape berani leh try lah hehehe..di jamin

3)Tiap2 hari g blog orang suh orang follow kita..pastikan tulis ayat yang annoying giler ni "I follow u..u follow me k"hikhik

4)Guna software auto comment..set kan ayat comment then biar program tu blogwalking sendiri dan letak comment kt blog tu...software tu memang ada cuma aku malas nk pakai..tak rock langsung kan hehehe

5)Pastikan di setiap computer opis anda..anda setkan homepage website blog korang

6)Sebarkan risalah dan flyer2 url blog korang then sebarkan kt shopping complex hehehe...perlukan muka yang tebal sikit hehehe..kalau muka nipis tak yah buat lah erk hehe

7)Iklan kan banner blog korang kt blog2 yang femes.ataupun kt blog yang murah yang bg servis iklan murah tu RM 5-10 sebulan je.hehe.paling berkesan korang iklan kan kt surat akbar dan televisyen hehehe..takpun try kt nuffnang..paling murah tak silap 5 ribu je kot hehe

8)Ni kaedah yang paling susah..guna program change IP address then tukar fake IP address pastu bukak blog korang then tukar balik IP lain then bukak balik blog korang..buat sampai penat hehehe..aku tak tau boleh ke tak kaedah ni.aku dak engineering..org IT sila comment hehe

9)Korang menyamar jadi pompuan cun atau bagi lelaki hensem kan..pastu letak gambar korang yang comel2 tu bynk2 kt blog..jgn lupa buat acount facebook sekali..baru meyakin kan kan hehehe..aku tak pernah try k...sbb aku memang dah comel kihkihki..perasantan betul..hehe..gurau je

10)Bile bagi comment2 kt blog orang letak sekali link url entry baru korang..dorang mesti peliknya apasal comment dan link url tu takde kaitan ngn comment hehehe...wut da fish rite hehehe..


P.S semua tips2 ni hanya gurauan semata2..korang jgn try plak ehehe

P.S.S Tapi percaya lah Tips no satu dan dua tu memang dah ada blogger buat dan memang terbukti berkesan hahahaha....bnyk lagi tips..jgn buat yg tu k adik2 hehehe


Share this post :

+ comments + 2 comments

November 26, 2012 at 3:17 PM

hehe..so boleh tak saya komen cam gini..jemputla ke blog saya..sama2 tukar follower aci tak?

http://nutricantik.blogspot.com

November 26, 2012 at 5:08 PM

tips ayng mmg gila-gila terbaik.hheheeh

Post a Comment
 
Support : 8Share lah! | ChurpChurp | Gush Ad lah!!
Copyright © 2014. Echo News Portal - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger