Headlines News :
Home » , , , , » Penerbangan Pesawat Ditunda Kerana Lebah

Penerbangan Pesawat Ditunda Kerana Lebah

Written By Zul Fikri on Tuesday, January 8, 2013 | 8:31 PMSiapa di sini mempunyai pengalaman, tiba-tiba penerbangan pesawat ditunda ketika hendak berlepas. Di luar negara, terdapat sebuah pesawat penumpang yang mahu berlepas terpaksa menunda buat seketika apabila mendapati bahagian sayapnya dihurung sekumpulan lebah. Perkara ini menyebabkan pesawat dihentikan untuk tujuan pembersihan.KisahBest.My difahamkan, proses pengalihan lebah ini hanya memakan masa yang singkat.

Sebuah pesawat penerbangan Delta Airlines dari Pittsburgh ke New York tertunda kerana ribuan lebah tiba-tiba belekat pada saya pesawat. Seorang penternak profesional lebah Stephen Repasky dipanggil untuk memindahkan lebah-lebah itu. Ia dipanggil ketika segerombolan lebah pada sayap pesawat seperti sedang mengisi bahan bakar. Lebah itu harus dipindahkan kerana mereka merupakan spesis yang dilindungi yang tidak dapat dibunuh secara haram.

Sekitar 20 minit itu, Para penumpang terpesona melihat proses pemindahan ribuan lebah tersebut. Mereka yang sibuk dengan barang-barang mereka telah bertukar dengan sibuk memegang kamera.Repasky mengatakan bahawa peningkatan koloni lebah sering terjadi pada cuaca yang seperti sekarang ini yang berubah secara ekstream.

Share this post :
 
Support : 8Share lah! | ChurpChurp | Gush Ad lah!!
Copyright © 2014. Echo News Portal - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger