Headlines News :
Home » » Buat duit di internet tanpa kuar modal berbayar 1 sen pon! Serius

Buat duit di internet tanpa kuar modal berbayar 1 sen pon! Serius

Written By Zul Fikri on Wednesday, October 31, 2012 | 8:44 PM


Buat Duit Dengan Iklan Says

Apa itu says?? “Get Rewarded for Sharing”.

Says ini ialah salah satu kerja sambilan yang korang boleh buat dengan hanya mengiklankan kempen2 says di wall Facebook ataupun Twitter. Kalau ada blog boleh share juga di blog. Mana-mana pilihan yang mudah bagi anda. anda boleh memilih iklan mana yang anda rasa sesuai untuk dikongsi bersama teman-teman anda daripada pilihan tawaran kempen-kempen yang ada.

Macam mana nak dapat duit dengan says?

Senang je. Mula-mula kena daftar dulu dengan says.

1. Kemudian pilih mana-mana kempen dalam list says.
2. Klik kat kempen tu.
3. Says akan beri satu link untuk dipromosikan.
4. Copy link dan paste link tersebut @ promosi di wall facebook atau tweet di twitter atau boleh juga klik je button share dan tweet yang dah ada kat website says. boleh juga share di group-group yang anda biasa join.

Kalau sesiapa klik iklan tersebut, anda akan dapat RM0.20. Kira oklah selama ini pun kita memang suka sangat share macam2 video lagu, artikel, gambar kat facebook kan? Kira berbaloi jugak sambil on facebook boleh dapat income bila kawan-kawan nak klik tengok.

kalau kawan-kawan anda join says melalui referral yang anda promote macam ni:says.com/my/tuanmashi/invite anda akan dibayar rm5. bayaran akan dibuat terus ke dalam akaun anda apabila anda tekan butang cash out. minimum amount yang anda boleh minta says bank in ke akaun anda adalah apabila dah cukup rm50.

Bagaimana nak daftar says?

1. klik link ni
 : daftar says

2. Klik “sign up” untuk sign up dan follow je step yang diberikan dengan mengisi borang yang tersedia. lepas tu buka email untuk pengesahan akaun.

3. Dah siap dan anda boleh mula langkah pertama share “SPECIALS” @ kempen iklan sama ada di facebook, twitter, forum, atau di blog.

Setiap per klik anda akan dapat RM0.20-0.40. Kalau rajin promote dan pandai teknik lagi mantap korang punya earning says. Setakat RM10 tue pejam mata pun boleh dapat.

Sambil online facebook dan twitter boleh la juga share Iklan dari says. Dapat juga income boleh beli barang yang selama ini diidamkan.

p/s: Pada yang nak join tapi ragu2 dont worry PERCUMA je daftar. Takde perlukan apa-apa modal untuk daftar says dah share iklan says.
-----------------------------------------------------------------------
Daftar Sekarang ! -->
klik sini
=====================================

Kalau still tak faham lagi cara2 nak register boleh PM saya


Share this post :
 
Support : 8Share lah! | ChurpChurp | Gush Ad lah!!
Copyright © 2014. Echo News Portal - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger