Headlines News :
Home » » kalau lelaki 2 handsome dan X handsome???

kalau lelaki 2 handsome dan X handsome???

Written By Zul Fikri on Saturday, February 27, 2010 | 2:19 AM


Kalau lelaki handsome pendiam Perempuan akan cakap:: woow, cool giler… kalau lelaki tak handsome pendiam Perempuan akan cakap: eh perasan macam bagus…

kalau lelaki handsome berbuat jahat Perempuan akan kata: nobody’s perfect kalau lelaki tak handsome berbuat jahat perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem! kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu Perempuan akan kata: entah2 kawan dia…

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik perempuan akan kata: sepadan sangat… kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada.. kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih perempuan akan kata:…(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)…

kalau lelaki handsome penyayang binatang perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang kalau lelaki tak handsome penyayang binatang perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

kalau lelaki handsome bawa BMW perempuan akan cakap: matching… hebat luar dalam… kalau lelaki tak handsome bawa BMW perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…

kalau lelaki handsome tak mau bergambar perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan perempuan akan cakap: ini barulah lelaki gentlemen kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….

kalau lelaki handsome bersedih hati perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on kalau lelaki tak handsome bersedih hati perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni….

Ahaks….!!!!

MORAL: Handsome hanya aspek luaran saja, sekadar sedap mata memandang. Elok jangan prejudis hanya kerana ciri luaran manusia.

Share this post :

+ comments + 6 comments

February 27, 2010 at 3:26 AM

kalau lelaki tak handsome penyayang binatang perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

ta pasal2 sengih sorg2,,;D

February 27, 2010 at 3:36 AM

hahaha...
btul la 2...
tp klu laki hndsome syg binatang..cmne lak???

February 27, 2010 at 4:18 AM

mmg pnyayang!;p

February 27, 2010 at 4:39 AM

yela 2...
syg sgt...

March 8, 2010 at 1:38 AM

kalau lelaki jambu??hak2

March 14, 2010 at 7:45 AM

haha xD klaka r entri :))

*tepuk tangan* ^-^

btw..mmg AMAT2 stuju dgn MORAL :)

Post a Comment
 
Support : 8Share lah! | ChurpChurp | Gush Ad lah!!
Copyright © 2014. Echo News Portal - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger