Headlines News :
Home » » jOm merApu Smpai PeniNG!!

jOm merApu Smpai PeniNG!!

Written By Zul Fikri on Friday, February 26, 2010 | 8:45 PM


Beberapa tahun lepas Ramli berjumpa serang janda bernama Ramlah yang mempunyai anak dara bernama Jamilah.Ramli berkahwin dengan Ramlah dan jamilah adalah anak tiri Ramli. Selepas itu, bapa kepada Ramli, Jamrud berkahwin dengan anak tiri Ramli, Jamilah. Ini membuatkan Jamilah, mak tiri kepada Ramli kepada Ramli yang sebelum ni anak tirinya.

Jadi ayah Ramli, Jamrud adalah anak tiri Ramli dan menjadikan Ramlah sebagai mak mentua kepada bapak mentuanya.

Selang beberapa bulan, Jamilah anak kepada isteri Ramli, Ramlah melahirkan anak lelaki, Jarul. Jadi Jarul adalah adik kepada Ramli.

Tetapi Jarul adalah anak kepada Jamilah, anak kepada isteri Ramli, Ramlah. Menjadikan Jarul adalah cucu kepada isteri Ramli, Ramlah. Sekali gus menjadikan Ramli datuk kepada Jarul adiknya.

Ha..tak abis lagi ne..da lagi..

Selepas itu, Ramli dan Ramlah mendapat anak bernama Jayzee. Sekarang Jamilah, anak tiri Ramli dan juga mak mentua Ramli menjadi kakak dan juga nenek kepada Jayzee.

Jadi ayah Ramli, Jamrud menjadi abang ipar kepada anak Ramli yang mana kakak ipar Jayzee adalah isteri kepada ayah Ramli.

Sekarang Ramli adalah abang ipar kepada mak mentuanya, isteri Ramli, Ramlah adalah mak cik kepada anaknya sendiri, Jamilah...anak Ramli<>

Isk, isk, isk!!! Pening x!!!

Share this post :
 
Support : 8Share lah! | ChurpChurp | Gush Ad lah!!
Copyright © 2014. Echo News Portal - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger